Forráspont előtt

Forráspont előtt

A békát meg lehet főzni élve. Ehhez csak megfelelően lassan kell felmelegíteni a vizet, hogy a szerencsétlen állat ne vegye észre az egyre forróbb környezetet.
Ilyennek érezzük az ügyvédség helyzetét is. Minden évvel, minden ránk vonatkozó jogszabállyal mindig csak egy kicsit lett rosszabb. Még éppen ki lehet bírni. Még éppen ki lehet jönni a rezsiből, még éppen el lehet kérni annyit az ügyféltől, amennyiből megélünk a hónapban. Persze egyre többet kell dolgozni érte. Több adminisztráció, több felesleges kiadás, több vadász és egyre kevesebb fóka.

A forráspont lassan közeledik. Az a pillanat, amikor már nem lehet többet kifacsarni a munkáját egyedül végző egyéni ügyvédekből, egyszemélyes kis irodákból.
Hisszük, hogy meg lehet állítani, fordítani a folyamatot! Mi, ügyvédek, fontos eleme vagyunk a társadalomnak. Egy olyan “kemény mag”, ahol a szellemi-szakmai potenciál igen magas. Nap mint nap más ügyfelek érdekeit védjük. Ismerjük fel, érvényesítsük, és védjük végre meg a saját érdekeinket is!
Kollégák a XXI. századi Ügyvédségért csoportunk elkötelezett híve az ügyvédi érdekek képviseletének. Munkát, méltó munkakörülményeket, méltó díjazást, megbecsülést akarunk kiharcolni az ügyvédség számára.

A munkát a saját házunk táján kell elkezdeni. Ezért is kérjük, segíts nekünk, hogy lehetőségünk legyen megtenni azokat a változtatásokat, melyek szükségesek. Szavazz ránk a kamarai választások során! Három éve kiabáljuk a pálya széléről, mit kellene tenni, de azok, akik odabent játszottak, nem hallották, vagy nem akarták meghallani a hangunkat.  Igazi változást akarunk hiteles emberekkel, olyanokkal, akik nem lazsálnak a pályán, nem pedig olyanokkal, akik eddig is odabent ténferegtek, eredmény nélkül.

Közeledik a forráspont. Talán ez lesz az a kamarai választás, ami eldönti, hogy megfővünk-e a saját levünkben, vagy felismerjük a saját erőnket, és érvényesítjük az akaratunkat.

Számítunk rád! És te is számíthatsz ránk!

VÁLTOZÁST VÉGRE!