Pótválasztás a Kamarában

A BÜK elnöksége a Kamara Etikai Bizottságának elnöke, a Tagfelvételi Bizottságának két tagja, valamint a Szociális- és Jóléti Bizottságának két tagja megválasztása céljából új választást tűzött ki és a választói közgyűlést 2019. november 20. napján 9:30-ra összehívta a Kamara székházába (1055 Budapest, Szalay utca 7.). A közgyűlés természetesen határozatképtelen volt, így a megismételt választói közgyűlésen választhatjuk meg az említett kamarai funkcionáriusokat.

Határozatképtelenség esetén a megismételt választói közgyűlés időpontja 2019. december 2. napja, 8:00 órától 18:00 óráig. Helye a BÜK Székháza. A megismételt választói közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes. A szavazatok leadására 18:00 óráig van lehetőség.

A választásokon a Kollégák a XXI. századi Ügyvédségért Egyesület egy főt indít, dr. Rezes Gábor személyében, aki a tavaly novemberi választások során a szavazatszámlálók kemény munkáját végezte. Most a Tagfelvételi Bizottságba szeretne bekerülni, amelyben Egyesületünk teljes mellszélességgel támogatja.

Kérünk minden kedves kollégát, aki részt vesz a kamarai választásokon, hogy szavazatával támogassa dr. Rezes Gábort, akinek a bemutatkozása itt érhető el!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .