Köszönetnyilvánítás

Köszönetnyilvánítás

Kedves Kollégák!
A mai napon, 2018. november 21-én, a felfüggesztett választói közgyűlés folytatásán a Választási Bizottság kihirdette a 2018-as Budapesti Ügyvédi Kamarai választások eredményét.
A K21 Egyesület nyolc jelöltje – várakozásainkat messze felülmúlva – egy bizottsági elnöki, három bizottsági tagi, két elnökségi és három MÜK küldötti pozíciót szerzett. A mai nappal Kollár Rózsa a Szociális Bizottság elnöke és a MÜK küldöttgyűlés tagja, Vauver Krisztina a Felügyelő Bizottság tagja és a MÜK küldöttgyűlés tagja, Kővári Kálmán a Tagfelvételi Bizottság tagja, Mező András elnökségi tag, Németh Zsolt elnökségi tag és a MÜK küldöttgyűlés tagja, Poprádi Péter pedig az Etikai Bizottság tagja lett.
Szeretnénk megköszönni valamennyi támogatónknak, hogy szavazatukkal hozzájárultak ahhoz, hogy végre ne a pálya széléről kelljen bekiabálnunk, hanem lehetőségünk nyíljon elnyert megbízatásainkban javaslatainkkal, munkánkkal mindannyiunk közös érdekében dolgozni. Őszintén bízunk abban, hogy ez annak a változásnak a kezdete lehet, amire régen várunk.
Minden megválasztott tisztségviselőnek munkájához sok sikert, jó egészséget és kellő energiát kívánunk!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .