Lezajlott a választás – büszkék vagyunk az eredményünkre!

Lezajlott a választás – büszkék vagyunk az eredményünkre!

(rövidhír, 2018.11.17.) – November 16-án lezajlottak a választások a Budapesti Ügyvédi Kamarában. A Kollégák a XXI. századi Ügyvédségért Egyesület által támogatott nyolc jelölt közül négyen jutottak be a tisztségviselők közé.  Büszkék vagyunk az elért eredményre, és bízunk benne, hogy a kamarai tisztségekhez jutott jelöltjeinknek lesz módja arra, hogy megvalósítsák a programunkat, vagy annak egyes részeit.

A nem hivatalos végeredmény szerint a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke dr. Tóth M. Gábor, főtitkára dr. Gyalog Balázs lett. A K21 csoport jelöltjei közül dr. Németh Zsoltot az elnökség, valamint a MÜK teljes ülés tagjává, dr. Vauver Krisztina Évát a MÜK teljes ülés tagjává,  dr. Kollár Rózsát a szociális bizottság tagjává, valamint dr. Kővári Kálmánt a tagfelvételi bizottság tagjává választották. A K21 által támogatott további jelöltek közül dr. Ésik Sándor a MÜK teljes ülés tagja lett.

Gratulálunk valamennyi, tisztséget nyert kollégának, külön büszkeséggel az általunk jelölteknek is!

Jó és eredményes munkát kívánunk, és bízunk abban, hogy az ügyvédség érdekeinek védelmében egy megerősödött, megfiatalodott kamara tud a jövőben működni.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..