Lezajlott a választás – büszkék vagyunk az eredményünkre!

Lezajlott a választás – büszkék vagyunk az eredményünkre!

(rövidhír, 2018.11.17.) – November 16-án lezajlottak a választások a Budapesti Ügyvédi Kamarában. A Kollégák a XXI. századi Ügyvédségért Egyesület által támogatott nyolc jelölt közül négyen jutottak be a tisztségviselők közé.  Büszkék vagyunk az elért eredményre, és bízunk benne, hogy a kamarai tisztségekhez jutott jelöltjeinknek lesz módja arra, hogy megvalósítsák a programunkat, vagy annak egyes részeit.

A nem hivatalos végeredmény szerint a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke dr. Tóth M. Gábor, főtitkára dr. Gyalog Balázs lett. A K21 csoport jelöltjei közül dr. Németh Zsoltot az elnökség, valamint a MÜK teljes ülés tagjává, dr. Vauver Krisztina Évát a MÜK teljes ülés tagjává,  dr. Kollár Rózsát a szociális bizottság tagjává, valamint dr. Kővári Kálmánt a tagfelvételi bizottság tagjává választották. A K21 által támogatott további jelöltek közül dr. Ésik Sándor a MÜK teljes ülés tagja lett.

Gratulálunk valamennyi, tisztséget nyert kollégának, külön büszkeséggel az általunk jelölteknek is!

Jó és eredményes munkát kívánunk, és bízunk abban, hogy az ügyvédség érdekeinek védelmében egy megerősödött, megfiatalodott kamara tud a jövőben működni.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .