A jelentés – személyesen Vauver Krisztina

A jelentés – személyesen Vauver Krisztina

A kamarai konspirációval gyanúsítható jelölt 2001-ben, ügyvédjelöltként került kapcsolatba a Budapesti Ügyvédi Kamarával, közvetlenül azután, hogy elvégezte az ELTE jogi karát. Ezt követő évben megházasodott, férjével példás családi életet élnek (kivéve reggelente, amikor késést vizionálva, a társadalmi normákat áthágva, hangosan kiabálnak), két gyermekük van, egy lány (10) és egy fiú (4), alapfokú oktatási, illetve nevelési intézmények tanulói.

A jelölt szívesen olvas mágikus realista irodalmat és gyanúsan sok könyvet vásárol (gyermekeinek is!); színházba havonta többször jár; utazik, ami a külföld iránti érdeklődésre utal; valamint feltűnően sok képzőművészeti eseményen vesz részt, feltehetően azon egyszerű oknál fogva, hogy férje maga is képzőművész.

A jelölt káros szenvedélyektől mentes, ide nem értve a vitriolos humort, a kávét és facebookot; tetoválása, különös ismertetőjele nincs. Munkáját – kevés kivétellel – szívesen és lelkesedéssel végzi, feltehetően nem lenne ez másként társadalmi megbízatása kapcsán sem.

Vissza Krisztina bemutatkozó oldalára!