Építő tervek a kamarához

Építő tervek a kamarához

Csapatunk volt az első, amely a választási programját nyilvánosságra hozta. Olyannyira, hogy a program egyes elemeit már 2016. óta olvasni lehet a honlapunkon. Fontos volt számunkra, hogy az ígéreteink teljesítése akár lista szerűen visszakérdezhető, ellenőrizhető legyen. Bíztunk benne, hogy sokan elolvassák az elképzeléseinket, és ha kérdésük van, akkor eljönnek hozzánk, és beszélünk róla.

Ezért szerveztük meg november 6-ára az „Építő tervek a kamarához” című rendezvényünket, ahol valamennyi választási jelöltünk jelen volt, hogy személyesen válaszoljon a kérdésekre, felvetésekre.

A rendezvény elején Mező András, a Kollégák a XXI. századi Ügyvédségért csoport egyik alapító tagja mondott néhány szót arról, hogy a csoport megalakulása óta áll ott a pálya szélén, kiabálja be az ötleteit, javaslatait, melyeket a pályán focizók nemigen hallgattak meg eddig. A csoport éppen ezért döntött úgy, hogy jelöltjeivel elindul a választásokon, sőt, hogy elnökjelöltet állít Németh Zsolt személyében.  Ezt követően Zsolt lépett elő, és minden egyes jelöltünket (a már említetteken felül Kollár Rózsát, Vauver Krisztina Évát, d’Elhougne Győzőt, Kővári Kálmánt, Poprádi Pétert és Vadász Andrást)  egyenként bemutatta.

A bemutatkozást követően kezdődött a „Kamarandi”! Ezt a megoldást a RapidRandi-tól kölcsönöztük, és lényege az volt, hogy minden jelölt szívesen várta az érdeklődőket egy rövid, rapid beszélgetésre a saját asztala mellett, majd rövid idő elteltével, csengőszóra, újabb érdeklődők ültek le az asztalhoz, míg a régebbiek kerestek maguknak egy másik témakört és egy másik jelöltet.

A Kamarandi után kötetlen beszélgetéssel folytatódott az este, majdnem éjfélig. Jöttek-mentek a kollégák, mindenkinek jutott egy pohár remek bor Újvári Zoltán kollégánk jóvoltából, és némi lazacos szendvics is, melyről az esemény helyszínét adó Chagall Étterem gondoskodott. Voltak, akik kinyomtatott programunkkal érkeztek, hogy rákérdezzenek benne arra, ami érdekelte őket, mások az ötleteiket mondták el, megint mások csupán meg akartak ismerni minket.

Jó volt együtt lenni, jó volt beszélgetni! Hiszen így valóban sokkal jobban megismerhetjük egymást, mint fényképről, bemutatkozó gondolatokból, vagy akár videóról. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát. Az eseményen készült fényképek legalább is erről tanúskodnak 🙂

Közre is adunk belőlük néhányat! Jó böngészést!

Legközelebb az elnökjelölti vitán találkozhatsz velünk, természetesen elsősorban elnökjelöltünkkel, Németh Zsolttal! Majd a választások napján is együtt leszünk, és akkor is szívesen várunk egy kis tartalmas beszélgetésre, illetőleg az eredményhirdetésre 🙂

Következzenek a fényképek!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .