Site icon Kollégák a XXI. századi Ügyvédségért

Péntek 13.

Csoki nagy mennyiségben állt rendelkezésre, ahogyan penna és aláírói ív is...

Nem, ez nem egy horrorfilm beharangozója. Ugyanis a Kollégák a XXI. századi Ügyvédségért csoport második aláírásgyűjtési akciója pontosan egy ilyen érdekes dátumra esett. Ezen a napon ismét kihelyezett kamarai aláírásgyűjtést rendeztünk, az előzetes várakozásokhoz képest remek eredménnyel. 
Mindezen túl az alábbi érdekességek és fontosságok történtek, legalábbis mi ezeket találtuk annak:
1. Többen hoztak más kollégáktól begyűjtött aláírásokat, ill. ajánlották fel segítségüket a további meggyőzésben és a gyűjtésben. Az igazán lelkesek maguk is ívekkel a zsebben járnak és gyűjtenek.
2. Olyanok is aláírták ma, akikről nem gondoltuk volna…
3. Sokan azzal a kérdéssel nyitottak, „Hogy állunk?”. A többesszám első személy használata sokat elárul az ügy fontosságáról és a kollégák hozzáállásáról.
4. Talán nem is volt olyan, aki ne mondta volna, hogy szurkol és csak így tovább, ill. azt, hogy a kamarai dolgok viszont nem mehetnek így tovább!

Kupaktanács a Kamara ügyeiről. Németh kolléga kifejti, Fekete kolléga hallgatja, Nagy kolléga karjait összefonva elhatárolódik, Mező kolléga mindezek felett szemet huny…

5. A kamarai személyzetre ma sem tudtunk volna egyetlen rossz szót szólni.
6. Bánáti dr. kétszer is tiszteletét tette, elsőként jó munkát kívánt a csapatunknak, utóbb pedig egy meghívót adott át két főre a holnapi MÜK rendezvényre. Mi ezt gesztusnak és támogató bátorításnak tekintettük, és éltünk is a megjelenési lehetőséggel!
7. Fekete dr. is kitüntetett figyelemmel kísért minket, és önmagát nem kímélve fogyasztotta a csokoládénkat! Külön köszönet neki a technikai segítségért.

 

Exit mobile version